Om os

Hvem er MQM Biler

MQM biler en bilforhandler i Fredericia . Virksomheden beskæftiger sig med salg af brugte biler. Vi handler med brugte biler og er altid klar til at forhandle om prisen.Vi tilbyder også at købe din gamle bil, eller byttehandler. Vi tilbyder i øvrigt finansiering helt ned til 0 kr. i udbetaling, som du kan læse mere om under finansiering på hjemmesiden.

DBFU

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

FDM

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Med dig på vejen

Vi er til for dig, din familie og jeres biler på vejen. Dit liv med bil skal være lettere, billigere og sjovere. Vi er alle danske bilisters klub.

Problemer med bilen eller ønsket om en ny?

Vi står klar i telefonerne til at hjælpe dig med dit ønske

Kontakt os